Friday, April 9, 2010

Aku kena Tag ??? aiyoyo...

Bismillahirrahmanirrahim....

kumulakan dgn lafaz indah...utk perkara yg pertama ku buat..ni hotmama punya keje mengtag aku...he he..mai tgk..ok tak tag pertama aku..

1)ADAKAH ANDA MERASA ANDA HOT??

hhhmmm..biasa biasa ajeer laaa kita...


2) Wall Paper sekarang


3) Cerita pasal gambar ni

Ni gambar kedua puteraku sewaktu raya aji tahun lepas..ku suka sgt...

4) Kali terakhir makan pizza

hhmmm..kalau tak silap...bulan 3 ari tuh..awal bulan rasanya..tak berapa ingat..esok nak gi makan lagi ni...

5)Lagu terakhir aku dengar ?

Lagu membebel si Umar kat depan TV skang tu..

6) Apa anda buat sambil menyelesaikan tag ni

jaga anak2 leee...

7) selain nama sendiri..anda dipanggil nama apa

Ibu oleh anak2 ku..gelaran yg amat ku bangga kan

8) Tag lagi 5 org anda nak Tag

-Annsyifa
-Norazrani Maamin
-lady Of Leisure
Shaha aka mum yalya
-SueAleen

9) Siapa org no 1 bagi anda

Ann syifa ni..org kaya..sbb ada richNfamous..he he..

10) Katakan sesuatu pada org no 5

Nanti dtg amik gambar kita yek ngan kamera tuh

11) No 3 ada hubungan ngan siapa

Ada hubungan ngan saya lah..rakan ratu hati :)

12) Kata2 cinta untuk orang no 4

Cinta mu ..Cinta ku..Cinta kita semua..fren 4eva

13) Berikan 5 yg anda tahu ttg org yg tag anda

-A hot Mama
- Live in Klang---org kampungku..
- have A Cute Son
- Married to A chinese Man
- belum accept lagi facebook friend req aku tu....


OK TAKKKKKK?????? HE HE HE ...TAG LAGI JGN TAK TAG







Monday, April 5, 2010

Bersawangnya....

Dah lama ku tak menulis di sini..sebab masa banyak di habiskan utk menguruskan kedai online ku yg tak seberapa tu..

tapi tak pe..sebab aku suka sangat...suka sangat bila ada org beli...suka sangat bila ada sambutan..

harap2 kesukaanku ini akan dapat bertahan sampai lah...sampai bila2 aku suka leee...