Saturday, March 20, 2010

Status VSS ku

Ya...inilah dia...surat jawapan kepada Permohonan VSS ku...korang nampak tak apa ditulis tu ?

Boss aku cakap ni adalah last VSS offer ? next time no more ? ye ke ?

hampeh..tak pe...keluar lagi..aku amik lagi...


Sunday, March 7, 2010

Ya Allah..mandulkanlah mereka...

Buletin utama tadi...kat Korea..pasangan di tangkap kerana membiarkan bayi perempuan mereka yg berumur 3 bulan mati kebuluran..sdgkan mereka sibuk membesarkan bayi maya di cyber cafe...

baby tu mmg nampak tinggal tulang ajerr...

kenapa la sekarang ni dah jadi macam niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

geramnya akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Ya allah...mandulkan lah merekaaaaa.............

Friday, March 5, 2010

Tergamaknya Hati mu....

Baru beberapa hari...terkedu dgn peristiwa adik Humaira yang comel..dipijak dan di tendang oleh seekor syaitan lelaki yang di kenalinya..iaitu teman lelaki kepada betina yang melahirkannya...

Dan hari ini..terkedu lagi sekali dengan kematian adik yang berbangsa india yang comel jugak..ku tak ingat namanya...yang berusia 18 bulan..yang juga di tendang dan di pijak sehingga patah tulang rusuk dan pecah organ dalaman...

Kesiannya anak2 ini..pilu rasa hati....hampir sebaya dengan anak2 ku.

Ku harapkan...hukuman setimpal akan di kenakan di dunia ini...biar puas hati semua manusia yang mengetahu kisah sedih dan kejam ini...

Di akhirat nanti..ku tahu..mmg balasan adil yang Allah akan kenakan kepada syaitan2 ini...

Thursday, March 4, 2010

HAPPY B'DAY TO YOU ...........

aku sudah terlupa bangat...semalam anak sulungku punya birthday..aku bikin sibuk di resoran orchid thai sama teman2 dinner...apa punya ibu aku ini...

Eppy Birthday untukmu anak ku Umar Jazimi..You are my life...semoga besar nanti..menjadi anak yang soleh..manusia yang berguna...

Malam ini...rancangannya..mau pegi libur libur..makan makan untuk celebrasi birthdaynya..makan cuma mungkin di mac donald atau KFC...

-----------------------------------------------------------------

Kenapa aku cakap serupa indon gitu..sebabnya..sekarang ini..ada visitor dari indonesia ...datang mahu belajar system di sini..jadik..aku pun seronok dan terikut gaya bahasanya..seronok dong cakap bahasa indon...


Gap Pyjamas 2 pairs for RM 50 http://babiesNkidz.blogspot.com