Saturday, January 30, 2010

Entry Larut Malam...

Saja2 nak menulis dalam e-diary...kol 1 pagi..mata lom ngantuk..bebudak berdua tuh dah tido..esok nak gi keje nih...

disebabkan kekangan kejerr...nak menulis kat blog pun payah...

dulu aku keje..bunyi loceng je cabut..siap boleh naik bas kilang lagi...

sekarang..jgn harap la..simpan duit buat beli minyak keta je la...

Bila ramai yg VSS..teringin gak nak VSS..tapi bos tak lepas lak..

ntah kenapa boss suka simpan aku nih buat nyemak je kat department tuh..

Nak kata bagus...tak de pun dia bagi promotion ke apa...

Dari dulu sampai le sekarang..tang tu jugak....

Nasib Badan....Nak kena Ubah nasib nih...Takkan berubah selagi kita sendiri tak merubahnya.

Ya Allah..semoga aku akan berjaya...AMIN..

2 comments: