Friday, January 22, 2016

Bagaimana Aku ter'Join' PowerGOLD

Sungguh seronok...hari2 yang di lalui terasa semakin bererti...


- aku dah tau lama dah pasal emas ni...beberapa tahun yg lepas

- spnjg masa tu..aku selalu search pasal emas kat blog2..pelaburan..emas fizikal..mcm2 syarikat..tapi KIV dulu

- pernah beli jugak emas 1gr ..beberapa keping ..saje nak tgk cam ne rupa...

- ada org ajak melabur emas..sorry..kalau main RIBU-RIBAN memang aku tak minat..

- Rozie Gold jiran dan kwn jvc.. jumpa wktu ari raya..bercerita pasal dia buat Powergold ..aku dgr je..tak berminat ..dia pun x de le mengajak..citer ajerr..tak rugi kan citer..

- aku teruskan men'google' sana sini pasal emas..dan last2 sekali..terbukak le jugak hati nak menabung emas ni...nampak sgt byk kebaikannya..

- teringat kat si Rozie..dah ada org yg kenal..terus join ahli..murah jewponn..RM350 seumur hidup..dpt beli emas dgn harga terbaik..dpt free 0.5g syiling.

-Niat hati cuma nak SAVING untuk diri sendiri je..tapi ntah mcm mana..terjebak pulak ngan TRADING dan NETWORKING..apa2 je la..tak rugi pon promote..

So..jgn segan jgn silu...teruskan menyelidik..dan bila rasa berminat nak tukar wang kepada EMAS...boleh cari saya.. Nak jadi ahli..pon bulih cari saya

Posting ini di petik dari Post aku di FB..sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut..boleh follow FB aku.."Siti PowerGold"

No comments:

Post a Comment