Friday, March 11, 2016

Bersyukur pada ALLAH...ada powerGOLD

ALhamdulillah...syukur rasanya terjumpa dengan PowerGOLD nih....rezki ALLAH yg tentukan...tetapi usaha kita yang mengerjakan...

Lama tak update blog..albizi le katakan..

PowerGOLD....Modal rendah..Marketing Plan Hebat...mmg terbaik la...

Haritu ..cuba sendiri meng'Arrahnu'kan EMAS POWERGOLD di KOPRIMAS sek 18 Shah Alam....dengan mata kepala sendiri..memang TULEN..tak de masalah langsung..dpt pulak duit express nak wat balik Kampung cuti sekolah ni...Upah Simpan pon murah ajer..RM15++ ajer utk sebulan..bulan2 kiranya bayar dlm RM200++..ok la..mampu dibayar...itulah sebenarnya cara kita utk mengambil manfaat dari Arrahnu...kita tak perlu susah2 keluarkan duit dari Tabung Haji ke apa..tak perlu sibuk nak minjam2 eh...tak perlu sibuk nak main2 kutu...kutu ngan ArrahNU Ajer...HAHAHA..
Memang terasa sangat manfaat EMAS dan Arrahnu ni...EMAS tak luak..dapat pembiayaan..Upah simpan pon Murah...bygkan la...

Resit Arrahnu...mesti nak kena selalu tunjuk bila berurusan..

 GOLD BAR yang saya jual...boleh contact saya kalau nak..jenis mcm ni adalah 5g keatas..

Yang ni pon ada...ni Dinar...

 Yang Jenis Laminate mcm ni ialah 0.5gr..1g..sbb nipis sgt...tapi..jgn pandang rendah..walaupon 0.5g..tapi amat2 bernilai tinggi...bayangkan la..jangkaan nanti tahun 2020 kan RM503/grm...masih nak tunggu ke...Inilah kempen powergold...nak membudayakan masyarakat supaya celik emas dan menyimpan 1g setiap bulan...haaaa...12bulan tak ke 12 grm...cuba le kira berapa nilai harta kita.

Lagipun semua org tahu kan..DUIT ni mangsa Inflasi..makin kecik nilainya...tengokla gambar tu...sedihhhh...jadi..kalau kita ada EMAS...kita dah kunci nilai RM dlm EMAS tu...kita bawa dia merentas tahun demi tahun...tup tup..tahun 2020 nanti...1g yg kita beli RM200 tu , bila kita jual balik tahun 2020..kita dpt cash RM500...untung ke tak untung kalau cam gitu ????  

OH TIDAK..untung sangat2...mari la..menabung EMAS...untuk persaraan kita..untuk anak2 nak belajar...anak2 nak kawin...beli sikit2...ni la untungnya powerGOLD nih...kita boleh beli sikit2...eh eh..lepas tu...kalau kita ni Ahli..dpt pulak cash rebate tau...beli 1g..dpt duit RM1...beli 20g..dpt cash RM20...kat kedai emas dapat cam gitu tak??? Uhhhh...bertuah la...
Pastu..kalau kawan kita nak join sama dlm powergold...syarikat bagi bonus jugak...bila kawan tu ajak org...kita dapat bonus jugak...jika kawan kita tu beli emas...dia dapat cash rebate...kita pon dapat jugak...Uiihhsss..sapa sangka...saya join powergold ni ...emas dapat simpan...duit sampingan pon dapat...TAK CAYA kan??? saya pon baru nak percaya ni....hihihihihi...Byk lagi BONUS2...tapi tak larat nak citer...cakap yg mana penting je...

EMAS yg kita beli tu..pandai2 la nak simpan sendiri...tuhan nak kurniakan AKAL..pikir la tempat kreatif utk nak simpan...tak de masalah pon...

Seronok jadi ahli powergold nih...sbb boleh beli ngan diri sendiri...EMAS dapat..RM pon dapat...BONUS belum kira lagi tu...

Kalau kedai EMAS...setakat beli EMAS je le..ada kedai emas nak bagi ILMU EMAS kat pelanggan??? lagi pelanggan bodoh lagi dia suka...tapi powergold...akan mengajarkan ilmu2 emas kepada ahli2 nya..uish...mmg berbaloi2 la...

Barang Kemas pon ada...kalau nak tengok barang Kemas..sila kesini...

https://www.mmqgold.com/sitinoriah

Itu je la citer utk kali ini...next time membebel lagi...

FB -  Siti PowerGold...

Semoga kita semua dikurniakan kelebihan HARTA dan dapat menunaikan ZAKAT...
I LOVE POWERGOLD...Awak pon akan LOVE POWERGOLD bila awak paham konsep dia..muaaahhhh...



No comments:

Post a Comment