Friday, December 4, 2009

Kesian Baby ku...Hafizuddin...

Baru boleh berblogging...dari 25/Nov ~ 29/Nov cuti IdilAdha..pastuh..dari 30/Nov ~ 3/Dec laks baby comelku Hafiz masuk wad laks...

Kesian sungguh..sedut gas 4 jam sekali...everymorning kena masuk wayar kot idung ngan mulut untuk sedut kahak...isk..tak sanggup la..next time..kalau boleh elakk..akan aku elak...tapi kalau dah terpaksa nak buat cam ne..

Tapi walau cam ne pun..thanks to all staff at KPJ Selangor Specialist Hospital, especially Dr.Hoe..nurses and staff at Ward 2A, and also the fisioterapi staff yang kat basement tu...for all the treatment until my baby dah OK sekarang ( But still on medicine sebab kahak masih ada).

Tak sangka..ingatkan second baby nih akan bebas dari hospital..rupanya..sama je cam abang dia..

No comments:

Post a Comment