Wednesday, December 16, 2009

Sibuknyaaaa keje...ada BONUS tak ?

Hmmm...dah lama ku tak mencoretkan sesuatu kat sini..kesibukan keje yang menjadi-jadi..almaklum la..ramai yang MSS..jadik yang tinggal terpaksa la buat keje lebih...dah 2 hari aku keje 12jam sehari..balik kol 8 malam..cian anak2-ku...

Pasal MSS....sesapa yang amik MSS kat tempat keje aku ni..last day besok...(ramai le OKB-orang kaya baru..MSS ni terkecuali dari cukai)...kenapa? sebab ini adalah golongan yang di minta berhenti...bukannya sukarela...di minta berhenti dan bersetuju untuk melakukan begitu..jadik..excluded dari Tax.

Dan..sesetengahnya pula akan sambung keje kembali dari 5/Jan till 29/Jan sebagai kontrak staff.

Dan ..jeng jeng jeng...issue hangat apabila ujung tahun..BONUS...BONUS..BONUS...ada ke tak ye??...company korang ada bagi bonus tak ?

Company aku keje .................ntah..tak tau...

(Tupperware SuperDeal at http://ibuabangtupperware.blogspot.com)

No comments:

Post a Comment